Priser

Massagebehandling

Priser i praktiken:

  • 1 timme : 900 kr. inkl.moms (720 kr.ex.moms)
  • 1/2 timme : 600 kr. inkl.moms (480 kr.ex.moms)

Det finns just nu ett speciellt erbjudande med ett reducerat pris för en övergångstid. Det gäller vid ditt första besök i min nya praktik. Det är ett sätt för mig att ge dig ett lockande pris som motiverar dig till att komma och upptäcka min nya fina arbetsplats. Dessutom vill jag fira min nystart efter en tids "CoronaKatastrofPaus" som nu äntligen är FÖRBI för min verksamhet. Nu kör vi igen!

Priset då? Ja, det är anpassat efter om du är gammal trogen kund eller helt ny. Jag försöker nu att nå ut till dig för att göra erbjudandet mer personligt. Så har jag inte nått dig ännu så fråga mig helt enkelt. Men hur som helst vill jag hjärtligt välkomna dig till mig, till ProMassage Sverige AB, på en riktigt bra och ordentlig massage! Välkommen!!!


Priser vid hembesök:

Vi jobbar även med att erbjuda massagebehandlingar hemma hos dig som kund. Kanske du vill att flera i din familj ska, på ett lätt och bekvämt sätt, kunna få tillgång till en professionell och högkvalitativ massagebehandling. Att slippa resa långt till en behandling och tillbaks hem är ändå värt en hel del. Man sparar tid och man kan direkt efter behandlingen slappna av i sitt egna trygga hem. Den effekten är inte att underskatta! 

Kanske vill även vänner och/eller grannar delta? 

Det kan också bli en del av ett event eller en gåva till någon man vet skulle uppskatta den lyx det ändå innebär.

Detta är förstås ett mer exklusivt sätt att boka en behandling, vilket då självklart även kostar mer.

Prislistan nedan är baserad på ett läge i Stockholmsområdet, utan extra parkeringskostnader och under en vardag. Allt annat kräver en anpassning av priset.

Först och främst tar vi ut en grundkostnad som baseras på resväg och tid för förberedelser. Därefter läggs ett timpris på, beroende på antal arbetade timmar per kund. Vanligtvis är det en timme per behandling. Det går självklart att anpassa.PRISLISTA

Grundkostnad 2000 kr inkl. moms

Timkostnad 625 kr inkl. moms


1 timme   2625 kr.

2 timmar  3250 kr

3 timmar  3875 kr

4 timmar  4500 krKontakta oss per telefon eller mail så tittar vi närmare på era önskemål innan vi bokar ett besök.

Telefon Alexander Davidell: 0704 93 01 01, e-post: alexander@promassage.se