Om ProMassage

ProMassage är ett litet företag som är skapat och drivs av mig, Alexander Davidell.

Jag är aktivt arbetande massageterapeut sedan 1989, certifierad av Branchrådet Svensk Massage och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Jag är även utbildad träningsinstruktör, personlig tränare, kostrådgivare och spädbarnsmassageinsruktör.

ProMassage står för professionell resultatorienterad massage där kundens hälsoutveckling står i absolut centrum. Det vill säga att behandlingen skall ge ett kännbart resultat, om möjligt, vid varje enskilt behandlingstillfälle. Det handlar om en kraftig form av massage som självklart alltid anpassas efter kundens behov och förutsättningar. Avsikten är att, vid varje behandlingstillfälle, förbättra musklernas genomblödning och flexibilitet, reducera smärta samt att minska risken för framtida skador både i vardagen och i utövning av en sportgren.

Tanken är att denna typ av massage ska användas både behandlande och förebyggande.

Jag har genom åren arbetat mycket med idrottare, från amatörer till absoluta elit, i praktik och på olika träningscenter och idrottsklubbar men har även alltid behandlat "vanligt" folk. "Alla som bryr sig om sin hälsa är välkommna" är en grundregel för mig. Självfallet är många av mina kunder även kontorsmänniskor med stillasittande jobb inklusive dom därtill hörande problemen(ex.musarm, ländryggsstelhet och nacksmärtor).